EN DIRECTE

ALTA QUALITAT

Current track

Title

Artist

Background

Manel Rejano / Locutor d'amb2FM

Tinc 42 anys i actualment estic estudiant 3er curs del grau de Comunicació Audiovisual a la UAB. Encara que la meva trajectòria professional no te res a veure amb la comunicació audiovisual, sempre m’ha apassionat el món de la musica ja que entre les meves aficions vull destacar que des dels anys 90 fins i mitjans del nou segle vaig formar part de diferents grups musicals de Rock alternatiu amaters com a guitarrista.

Encara que els meus referents musicals són grups  com RADIOHEAD, MUSE o PLACEBO entre d’altres, he viscut en primera persona els grans èxits del panorama musical radiofònic dels 80 i 90 amb les “BOY BANDS” com els BACK STREET BOYS, NSYNC, TAKE THAT o les SPICE GIRLS; a nivell nacional grups com OBK, PRESUNTOS IMPLICADOS o MECANO que trencaven el panorama musical i estrelles internacionals com SHAKIRA, ALEJANDRO SANZ, RICKY MARTIN o MADONA que omplien les graelles de les emissores radiofòniques.

Als meus 42 anys visc una segona joventut on comparteixo el meu dia a dia amb companys d’universitat als qui els hi doblo la edat. Tot i així estic aprenent moltes coses d’aquesta generació i tinc el privilegi de poder conviure amb aquestes dues generacions, la meva i la de la generació Z. Un dels meus lemes es “Aprofita les oportunitats que et brinda la vida”.